Over LicentiePro BV

Alles rondom tweedehands Volume licenties, ook eenvoudig online te bestellen en snel geleverd. Een breed assortiment en een scherpe prijs. En dat alles met een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke licentie-oplossingen, m.b.v. tweedehands licenties. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn LicentiePro BV en staan klaar om u te helpen!

LicentiePro BV is onderdeel van het Duitse moederbedrijf, dat bestaat sinds 2008. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een Europese speler op het gebied van gebruikte / tweedehands software volume licenties. Wij zien het als onze missie om aan uw 30-70% te laten besparen op (gebruikte) Microsoft licenties. Dat betekent o.a. dat u werkelijk de juiste versie van uw licentie bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we bijvoorbeeld dat u ook echt, de Office 2016 licenties kunt bestellen als u die nodig heeft en niet een dure Office 2019 aanschaft en deze vervolgens moet downgraden! Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft. En met een snelle uitlevering.

Ons motto is: “Een gebruiksrecht is niet aan slijtage onderhevig, dus tweedehands is identiek aan nieuw!”
LicentiePro bv werkt alleen B-to-B, waaronder kleine organisaties, maar ook organisaties met honderd medewerkers of meer. Neem contact op via info@licentiepro.nl of ga naar webshop LicentiePRO BV voor meer informatie.