Over LicentiePro BV

Uw specialist voor gebruikte, tweedehands of pre-owned Microsoft volume licenties, eenvoudig online te bestellen en snel geleverd. Een breed assortiment met de laatste en voorgaande edities, tegen scherpe prijzen. Wij adviseren u graag  doormiddel van een passend advies en een budget-vriendelijke oplossing. Onrealistisch? Nee hoor, wij zijn LicentiePro BV en staan klaar om u te helpen!

LicentiePro BV is onderdeel van het Duitse moederbedrijf, dat bestaat sinds 2008. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een Europese speler en specialist op het gebied van pre-owned Microsoft volume licenties. Wij zien het als onze missie om u 30-70% te laten besparen op (pre-owned) Microsoft licenties. Dat kunnen wij garanderen omdat u onder andere exact de versie/editie van de licentie koopt die u nodig heeft. Wat we hiermee bedoelen is dat u bijvoorbeeld ook echt, de Office 2016 licenties kunt bestellen als u die nodig heeft en niet verplicht wordt de dure Office 2019 aan te schaffen om deze vervolgens te moeten downgraden! Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft en met een snelle en betrouwbare uitlevering.

Ons motto is: “Een gebruiksrecht is niet aan slijtage onderhevig, dus pre-owned is identiek aan nieuw!”
LicentiePro bv werkt alleen B-to-B, waaronder het MKB, maar ook Multinationals, Overheids instellingen, ziekenhuizen of Gemeente behoren ook tot onze klantenkring.

Neem contact met ons op via info@licentiepro.nl of ga naar webshop LicentiePRO BV voor meer informatie.