Onze Franchise Formule

De LicencePro-formule biedt Microsoft-licentieoplossingen die legaal zijn en kosten verlagen. Wij bieden onze diensten rechtstreeks aan de gebruikers en via de resellerkanalen aan. Hieronder vind je 9 punten waar we jouw business kunnen ondersteunen.

 • BEWEZEN

  Onze formule en dienstverlening zijn de afgelopen jaren succesvol gebleken. Een breed scala aan oplossingen, auditproof, budgetvriendelijk en met aantrekkelijke marges!
  De mogelijkheden die wij bieden zijn win-win voor alle betrokken partijen.

  EUROPEES TEAM

  We hebben een team van (Microsoft) Professionals om u te ondersteunen. Dit doen we met ons vakgebied, onze ervaring, website, support en ga zo maar door.
  Wij hebben een formule die jouw succes garandeert!

  GECERTIFICEERD 

  De geleverde diensten en/of licenties kunnen altijd een toets doorstaan ​​door middel van een audit. Dat is een gegarandeerd feit!
 • WEBSITE & URL

  We hebben de URL's voor de verschillende landen geregistreerd. De domeinen kunnen per land verschillen qua spelling en soms gebruiken we de lokale naam.

  SPIN-OFF

  Door gebruik te maken van onze formule is het mogelijk om binnen afzienbare tijd omzet en dus inkomsten te genereren.

  PROCEDURES

  Omdat we alle processen kennen en hebben uitgewerkt, kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de standaard van een nieuwe regio.
 • BUSINESS UNITS

  We onderscheiden verschillende business units: inkoop van overtollige licenties, verkoop van (pre-owned) volumelicenties, het aanbieden van (hybride) Cloud en SAM Services.

  HERGEBRUIK

  De gebruikte licenties zijn, zoals de naam al doet vermoeden, al eerder gebruikt. Door licenties opnieuw te gebruiken, faciliteren we hergebruik en daarmee duurzaamheid.

  FINANCIËN

  Door samen te werken met sterke Europese partners is het direct mogelijk om op te schalen en ook te concurreren met grote orders.

BEGIN NU

We werken graag met je samen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE FRANCHISE MANAGER

Sharing is caring

Sharing our websites, saves money!
apartmenttrashexitusersstorechart-barsearththumbs-uplist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram