LicentiePro Microsoft licenties met korting

LicentiePro BV is dé leverancier van tweedehands Microsoft software licenties. LicentiePro BV levert Microsoft software volume licenties met hoge kortingen, afkomstig van Europese organisaties met een overschot aan Microsoft licenties. Dit overschot kan ontstaan door; migratie naar de Cloud, saneringen, faillissement en/of fusies.

LicentiePro BV levert alleen uitsluitend aan zakelijke gebruikers en helaas niet aan particulieren.

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

  • Tweedehands licentie zijn niet aan slijtage onderhevig. Derhalve zijn tweedehands licenties, identiek aan nieuwe!
  • U heeft de mogelijkheid exact de versie aan te schaffen die u zoekt en hoeft niet een nieuwe duurdere versie te downgraden.
  • Ook kleine(re) aantallen kunnen worden aangeschaft.

LicentiePro BV biedt uw organisatie de kans om tussen de 30-70% op de aankopen te besparen.

Hoe komt het dat onze organisatie onvoldoende licenties heeft?
U kunt licenties tekort komen door bijvoorbeeld groei, bedrijfsovername of n.a.v. door een (baseline) audit. Soms is het dan niet nodig om de laatste versie van de software te gebruiken. Het kopen van gebruikte licenties is dan een uitstekend alternatief. U koopt exact de versie van de software die u nodig heeft maar tegen een veel lagere prijs dan voor nieuwe licenties.

LicentiePro BV garandeert dat alle software licenties afkomstig zijn uit EU-landen en we bieden een bewijs van eigendom voor elke aankoop / verkoop in overeenstemming met de EU-richtlijn 2009/24/EG Software.

Welke Microsoft licenties zijn er tweedehands te koop?

Kijk in onze webshop, daar staan de verschillende productcategorieën, waaronder; Microsoft Office, Windows Server, SQL en de verschillende cals. Ons assortiment bestaat uit bijna alle edities van Office en Microsoft SQL Server, Exchange en Windows Server producten. LicentiePro levert ook Applicatie software zoals; Project, Visio, Biztalk, CRM etc. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd direct met ons contact opnemen.

LicentiePro BV kan ook voor u op zoek gaan naar andere software (Oracle, Adobe, Autodesk etc). Neem daarvoor contact met ons op. Direct CONTACT opnemen of vraag direct een OFFERTE op maat aan.

Dit is de link naar onze webwinkel, altijd en gegarandeerd auditproof en budget vriendelijk.